FES-TE SOCI / A DEL JAC SANTS I ENTRA A FORMAR PART D’UN DELS CLUBS HISTÒRICS DEL BÀSQUET CATALÀ

Fa més de 75 anys que fem esport i que treballem per la formació humana i esportiva d’una colla d’infants i joves il·lusionats pel món del bàsquet. El nostre Club obre la porta dels seus serveis a tothom, però necessita un col·lectiu de persones més implicat en la vida de l’entitat.

Volem endegar nous projectes i assolir nous reptes, i per això ens cal un Club amb una massa social gran i entusiasta que ens ajudi ha assolir-los. Per això, iniciem aquest nou any amb el repte de créixer com a club i volem comptar amb el vostre suport i ajuda com a nous socis i sòcies del Club JAC Sants.

Estem treballant en la cerca de descomptes i avantatges pels nostres futurs socis i sòcies, que properament publicitarem en el nostre web. Quants més siguem, més podrem aconseguir!!

Només cal seguir aquest senzills pasos:

1.     Omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç: Formulari Socis JAC o que podeu sol·licitar a través de l’adreça electrònic jacsants1935@gmail.com

2.     Fer efectiu el pagament de la quota anual, que per a Temporada 2017-2018 és de 50€ (les futures renovacions  es faran per domiciliació bancària). El compte d’ingrés és el següent:

BANC SABADELL – ES22 0081 0208 9200 0155 5266

3.     Lliurar la sol·licitud d’inscripció i còpia del comprovant del pagament en un sobre tancat a nom de JAC Sants, a les recepcions dels pavellons municipals de l’Espanya Industrial o la Bordeta o enviar còpia de la sol·licitud i comprovant de pagament a l’adreça jacsants1935@gmail.com

Un cop rebuda la documentació i validada per la Junta Directiva, us ho comunicarem de forma oficial.

Som EQUIP! Som JAC!