CRÒNIQUES 11 I 12 DE DESEMBRE

MATARÓ PARC MARESME BOET - INFANTIL A MASC (58-68)

Un molt bon inici de partit en l’àmbit defensiu i un joc alegre en atac va implicar acabar el quart amb una diferència de 14 punts.

Durant el segon i el tercer quart Maresme va augmentar el nivell i es va reduir aquesta diferència fent que al final del tercer quart anéssim guanyant per dos punts. A l’últim quart vam recuperar la intensitat defensiva alhora que vam saber generar avantatges, les vam aprofitar i vam acabar guanyant el partit.

Molt bona feina de l’infantil A que ens permet jugar la setmana que ve contra CB Sant Josep de Badalona per aconseguir plaça a Preferent A.

Marc Pérez

CE SANT NICOLAU 1 - JÚNIOR A MASC (63-73)

Cap de setmana intens pel Júnior A, que ha jugat la final a 4 per poder accedir a preferent A. Després d’un primer partit contra Sese on l’equip no va ser capaç de mostrar la seva millor cara, el diumenge ens vam refer aconseguint la victòria en el partit pel 3r i 4t lloc contra Sant Nicolau. L’equip local, que jugava a casa acompanyat d’una gran afició, no ens va posar les coses fàcils i, tot i un bon inici dels liles, es va arribar al descans amb un marcador ajustat 36-37 provocat per l’encert del rival i els erros defensius dels nostres.

Ja en la segona part, una bona sortida al tercer quart a partir de la defensa i un alt ritme de joc, els nostres van aconseguir encadenar un parcial de 16-0, trencant una mica el partit. Tot i els intents locals de tornar al partit, es va saber aguantar l’avantatge aconseguit en el marcador, finalitzant el partit 63-73.

Així doncs, s’aconsegueix l’objectiu de seguir vius una setmana més i seguir somiant amb l’ascens a Preferent A. Per aconseguir-ho, però, caldrà guanyar al CB Tarragona aquest diumenge. Toca treballar de valent aquesta setmana per culminar la feina.