CRÒNIQUES 17 I 18 D’ABRIL

PRE-MINI A MASC - SALLE HORTA (70-20)

“Segon partit de la temporada on estrenavem rival a casa. Partit que va servir per treballar les coses que portem fent durant tot aquest any.

El partit va començar amb un gran parcial a favor dels nostres per 15-2 gràcies a recuperacions de pilota i contraatacs. El segon període va continuar en la mateixa línia on gràcies a l’encert de triple es va concloure amb un 18-0. La resta de quarts van seguir amb la mateixa dinàmica.

Bona feina per part dels jugador que sumen la seva primera victòria gràcies a un molt bon treball. Toca encarar una bona setmana d’entrenaments per disputar la tornada aquest cap de setmana i seguir treballant les coses que ens interessen per poder continur creixent com equip.”

Roc Balsells

PRE-INFANTIL MASC - CB. PRAT (83-37)

“Segon partit de la temporada contra el CB Prat, després de que s’anul·lés el de la setmana passada.

Vam començar el partit erràtics en atac, fallant bastants tirs alliberats i contraatacs fàcils als primers quarts, tot i que des del principi vam imposar un ritme alt en defensa. Més endavant els tirs entraren i hi va haver una millora en l’atac que va fer que acabéssim distanciant-nos en el marcador.

Seguim agafant sensacions i millorant dia a dia, contents per la victòria.”

Adrià González

JÚNIOR B FEM - LESTONNAC (43-54)

“JAC Sants 43 – Lestonnac 54. Partit on hem començat dominant el ritme i imposant la velocitat amb la què volíem jugar, que ens ha portat a agafar un cert avantatge inicial que no hem pogut tancar. A la segona part hem sortit molt per sota del ritme plantejat fins al moment i l’encert rival ha donat la volta al partit i ha aconseguit que nosaltres ens enfonséssim i no trobéssim resposta. A l’últim quart, un parcial 10-0 ens ha permès empatar el partit però en els moments definitius elles han estat capaces de ficar un parell de tirs importants i nosaltres no.

Toca seguir treballant per aconseguir la regularitat que fins ara no hem acabat de trobar però que sabem que estem en el camí.”