CRÒNIQUES 20 I 21 DE MARÇ

BÀSQUET SAFA CLAROR - JÚNIOR A FEM (41-69)

“El júnior A femení va aconseguir una amplia victòria davant el Safa Claror, després d’estar sense poder competir durant un any. Les sensacions de portar temps sense jugar i els nervis es van notar a pista, ja que algunes pèrdues de pilota i les dificultats que vam tenir amb el nostre balanç defensiu ens van fer perdre anotacions fàcils.

El primer quart va acabar molt igualat (10-12), degut a aquests nervis inicials que es van traduir en errades. Al principi del partit vam patir pel nostre balanç defensiu, donant opció a cistelles fàcils, però vam aconseguir compensar-ho apretant bé la pilota. El segon quart vam guanyar més confiança (14-23), però ens va fallar la manca de verticalitat a cistella.

Uns triples inicials al tercer quart van ser claus per seguir apretant la pilota i el ritme. Un parcial més contundent al quart període (8-19) ens va perpetre agafar distància respecte el rival. En atac va ser una mica complicat, ja que a vegades no trobàvem la millor passada, però vam treure el partit amb un bon resultat i tenim ganes de seguir competint i gaudint del bàsquet.”

Olga Corredoira

JÚNIOR A MASC VS CLUB NATACIÓ SABADELL (79-58)

“Debut amb victòria del Junior de 1er any masculí a la Bordeta davant el Club Natació Sabadell.

Després de molts mesos entrenant sense poder competir vam tenir l’oportunitat de poder disputar el primer partit de lliga davant el conjunt del Vallès.

Va ser un partit on es va notar la falta de rodatge i de competició durant l’any, on va haver-hi moments d’imprecisions i errors no forçats, però on els locals van ser capaços de tenir el control del partit durant els 40 minuts.
Els liles van poder mostrar en moments puntuals del partit tota la feina feta durant aquests mesos, i es va veure clarament el marge de millora que tenen com a conjunt.

Felicitar a l’equip per la feina feta durant aquests mesos i animar-los a seguir entrenant com fins ara per millorar tant individualment com col.lectivament el que resta de temporada.

SOM EQUIP SOM JAC!”

David Mestres

BC Sant Joan Despí A - Infantil A masc (76-64)

“Primer partit per recuperar sensacions després dels mesos de confinament sense competicions. Ens toca jugar a Sant Joan Despí contra un equip on ressalten 3 o 4 jugadors amb alçada molt superior.

Tot i això, les ganes i la motivació acumulades durant els últims mesos es plasmen amb un escalfament de màxima concentració i conseqüentment un primer quart demolidor anotant tres triples de tres llançats durant els primers minuts. L’equip local aconsegueix maquillar el resultat amb les últimes jugades culminant amb un triple als últims segons deixant com a resultat un (16-19) al primer quart.

Al segon quart la nostra intensitat i el joc col·lectiu desencadenen 10 minuts de superioritat total, anotant 25 punts més arribant a la mitja part amb un marcador favorable de (34-44).

Malgrat tot, la falta de competicions recents es posen en manifest a partir de la mitja part, on comencen a aparèixer els nervis i les presses. Sant Joan Despí es manté ferm, però les nostres males decisions i el poc encert acaben donant com a resultat només 9 punts a favor deixant el partit a decidir-se a l’últim quart a només 2 punts de diferència (51-53).

El partit es manté igualat durant la primera meitat, anotant ambdós conjunts contínuament.  Arran d’un parell de jugades de l’equip local que finalitzen en 2+1 i un triple a falta de 4 minuts pel final ens precipitem i encadenem una sèrie de 4 pèrdues de possessions consecutives en menys de dos minuts. Sant Joan Despí no perdona i remata la trobada amb un (76-64) final.”