CRÒNIQUES 20 I 21 DE NOVEMBRE

UE GAUDÍ - CADET B MASC (49-62)

“Gran inici nostre, marcant el ritme desde el primer moment. Al segon quart vem aguantar la resposta de l’equip contrari i vam arribar al descans pràcticament empatats. Al tercer quart pujem el nivell en defensa i correm al contraatac, el que ens permet aconseguir cistelles fàcils i aconseguir un bon avantatge de 10 punts. L’últim quart sabem gestionar el partit i tancar-lo de forma definitiva. Molt contents de la resposta de l’equip.”

Dídac Herredor

CB SANTFELIUENC - JÚNIOR B MASC (50-57)

“Partit molt disputat durant 40 minuts, amb poques variacions en el marcador durant la primera part i amb una segona part emocionant, que repartia un quart per a cada equip i feia de l’últim, una remuntada final per als visitants.

Els de Sants van entrar al partit molt concentrats, però les baixes i un inici ple de faltes en la parcel·la interior, van portar a l’equip cap a un pla de supervivència durant tota la primera part. Dos primers quarts molt igualats, que arribaren al seu final amb un resultat curt (24-24).

A la represa, els locals van sortir encara més conscients de l’importància del partit, saltant agressius a pilota  i fent que els liles (vestits de groc) no fossin capaços de desenvolupar el seu joc. Tot això va fer possible, que arribès un parcial de 9-0 a la meitat del tercer quart i que els de Sant Feliu per tant, assolissin un avantatge màxim a favor de +11 (43-32).

L’últim quart portava sorpreses, ja que tot i iniciar-se amb un +10 per als blau i blanc, els visitants no van voler baixar els braços i van lluitar pel partit fins al final, aixecant i assolint una victòria coral, gràcies a un parcial de 4-21 en els darrers 10 minuts i a una gestió impecable de les últimes possessions del duel, per part dels jugadors.”