CRÒNIQUES 25 I 26 SETEMBRE

INFANTIL B MASC - BC MORABLANC ANDORRA (131-20)

“Primer partit de la generació 2009 a infantil de primer any, per primera vegada amb pilota i cistella gran. Els liles van imposar el seu ritme des d’un principi passant per sobre del conjunt andorrà durant tot el partit corrent la pista amb facilitat. Bones sensacions pels santsencs que van aconseguir mantenir aquest gran nivell durant els 40 minuts.

Gran inici de temporada per marcar la tònica del que esperem que sigui una gran temporada.

SOM EQUIP! SOM JAC!”

Xavi Sancho-Tello

JÚNIOR A MASC VS CLUB NATACIÓ SABADELL (79-58)

“Primer partit de la temporada contra un rival que ja coneixíem. L’inici del partit ha estat marcat per el nostre desencert en atac, però la nostra superioritat física s’ha acabat imposant. Hem corregut bé el contraatac i hem aconseguit cistelles fàcils que ens han permès acabar el quart amb un avantatge de nou punts. A partir d’aquí el partit l’hem dominat nosaltres per mitjà de la defensa i robant moltes pilotes a mitja pista. En atac hem pogut posar en pràctica tot el que hem anat treballant durant les darreres setmanes i això que ens ha permès trobar molts espais i tirs fàcils desde la línia de tres i desde sota cistella. Bones sencacions en el primer partit a casa que ens enduem per la propera jornada!”

David Reventós

JÚNIOR B MASC - CB SANTFELIUENC (81-77)

“Partit molt disputat durant 40 minuts, amb moltes variacions en el marcador i amb una gran remuntada a la segona part, per part dels locals.

Els de Sants van iniciar el partit bastant espessos, amb falta d’idees i amb greus errades defensives, a diferència dels visitants, que es van trobar molt còmodes, clarividents i amb un alt percentatge d’encert en un 1r quart, que va acabar amb un +11 pels de Sant Feliu. Un segon quart bastant més igualat, va permetre els liles marxar vius a la mitja part (33-42).

La reacció a pista per part del JAC, es va fer evident en els primers tres minuts del 3r quart, on es van aproximar a tan sols 2 punts després d’un parcial de 9-2. Des d’aquell moment començà un partit nou, ple d’intercanvis de cops i nerviosisme per part dels dos equips, en el qual es van imposar els locals en un final emocionant, gràcies a tres triples anotats en el moment més decisiu.”