CRÒNIQUES 26 I 27 DE FEBRER

JÚNIOR A FEM - NAYOX CBF LLEIDA (74-72/41-56)

“Cap de setmana intens pel nostre júnior, ja que teníem dos partits contra el mateix equip, que a més a més encaravem amb algunes baixes.
El partit del dissabte va estar molt competit, amb molts alt i baixos, que no es va decidir fins al final. Vam començar el partit amb mt poc encert, però gràcies a que estavem compartint la pilota vam remontar el marcador al acabar el primer quart. Els segon i tercer quart van estar ajustats tota l’estona amb un marcador empatat. Elles van arribar a tenir una avantatge de 7 punts, que durant l’últim quart vam poder reduir, a partir de encadenar unes quantes accions positives seguides, fins acabar el partit guanyant de 2 punts a casa del Lleida.

El partit del diumenge en canvi, va ser molt trebat i vam jugar molt poc encertades, compartint poc la pilota i amb menys intesitat de la necessària. Tot i que vam aconseguir empatar el marcador un parell de vegades durant el partit, no vam aconseguir posar-nos per davant en cap moment i el Lleida, que va venir amb més intensitat i agresivitat que nosaltres, va saber aprofitar-se d’això per acabar aconseguint una vetatge comoda l’últim quart.
Ens queden tres partits per acabar la fase regular i ens toca canviar el xip i treballar més dures, intenses i més juntes.”

Núria Junyent

JÚNIOR B MASC - LA SALLE MANRESA 1 (95-67)

“Els de Sants que iniciaven el partit amb encara 2 baixes en la línia exterior, van sortir al duel amb bona mentalitat i un gran parcial inicial de 9-2, que obligava l’entrenador visitant a demanar el seu primer temps mort. La relaxació després d’aquesta bona posada en escena inicial, va portar als liles als seus pitjors minuts del matí, que acabarien fins i tot perdent el primer quart, amb el resultat de 15-18. La contundent reacció al segon quart i el canvi de xip competitiu després de la mitja part, van portar l’equip a marcar un ritme de joc elevadíssim, amb grans minuts col·lectius i gaudint dels últims vint a una alta intensitat, tot i ja portar una gran diferència en el marcador. Amb aquestes sensacions es va arribar al final de l’enfrontament, que es tancava amb la segona victòria dels locals en aquesta segona fase.”