CRÒNIQUES 5 I 6 DE MARÇ

CADET A MASC - UB SANT ADRIÀ 1 (70-59)

Cadet A 70 – 59 UBSA. Partit molt complet de tot l’equip durant els 40’. L’equip va sortir molt intens i als primers minuts ja es va posar per davant al marcador. L’avantatge va arribar als 20 punts a través del ritme de joc i de la intensitat defensiva. A l’últim quart, vam poder aguantar l’intent de remontada de l’equip rival i vam poder celebrar aquesta gran victòria. Moltes felicitats!

Guillem Turró

PRE-INFANTIL FEM - CE XAMBA (40 -34)

Aquesta jornada ens tocava enfrontar-nos a un rival que ja coneixíem perquè ens l’havíem trobat a la primera fase. Gran part de la setmana d’entrenament va estar enfocada en treballar certs aspectes defensius i de rebot que sabíem que serien necessaris per competir el partit contra un rival majoritàriament superior a nosaltres físicament. Per aquest motiu, les jugadores van arribar al partit tenint molt clar aquells elements claus on s’havien de focalitzar. El partit va començar molt empatat, on els 3 primers quarts els dos equips vam estar encertats. Un mal 4t quart de l’equip on va disminuir la intensitat en defensa i ens va costar compartir la pilota en atac va facilitar a l’equip rival entrar a la mitja part amb un còmode avantatge al marcador.
L’equip no va abaixar els braços i va fer una segona part on la intensitat i la defensa col·lectiva ens van permetre apropar-nos en el marcador a l’equip rival, fins a, finalment, acabar el 7è quart 31-31.
Un últim quart on va predominar la intensitat defensiva i on l’equip va continuar compartint la pilota en atac, sense perdre els nervis tot i el marcador trobar-se tan empatat, ens va permetre endur-nos la victòria.