FC MARTINENC – SÈNIOR A MASC

FC MARTINENC - SÈNIOR A MASC (83-76)

“Aquesta setmana ens tocava, de nou, enfrontar-nos a Martinenc. Dues setmanes enrera ens havien guanyat a casa després d’un mal partit nostre i arribàvem amb l’objectiu de millorar el resultat i aconseguir a lluitar pel partit. Així i tot, ens va costar molt entrar en el partit, i Martinenc va imposar el seu ritme durant el primer quart, anotant amb facilitat i acabant amb un +12 (26-14).

Però a partir del segon quart, l’equip va reaccionar i va posar-se les piles per lluitar pel partit. D’aquesta manera, s’arribava al descans amb el marcador 45-35. Aquesta reacció va culminar-se durant el tercer quart, on l’equip va aconseguir remuntar i posar-se per davant 60-61, després d’acabar el quart 15-26. Així doncs, s’arribava a l’últim quart amb totes les opcions de guanyar el partit.

Tot i això, un mal inici de període va suposar que el rival tornés a aconseguir una diferència de 10 punts en pocs minuts. Tocava tornar a remar per igualar de nou el marcador i així ho vam fer, arribant a col·locar-nos -2 quan faltaven 3 minuts i tenint un tir de tres per posar-nos per davant en el marcador. Però no va entrar i, al final, el talent individual de l’equip rival va marcar la diferència. Tot i lluitar-ho fins a l’últim segon, no va arribar la desitjada primera victòria.

Estem convençuts que l’equip està treballant bé i ho demostra el fet que estem competint tots els partits, amb opcions de guanyar-los. Toca seguir treballant en aquesta línia i preparar bé els dos partits claus contra Barberà que vénen a continuació.”