CRÒNIQUES 27 I 28 DE MARÇ

MINI A MASC - BASKET ALMEDA (74-60)

“Primer partit de lliga pel Mini A tancat amb victòria davant un bon rival com el Basket Almeda.
Partit igualat en tot moment on els nostres van aconseguir trobar tirs alliberats després de compartir la pilota durant practicament tots els períodes. En defensa a valorar l’esforç tot i que cal millorar les desconnexions en moments puntuals.
Bon partit de retorn a la competició, amb ganes de més i de seguir creient en el que fem durant la setmana.
Felicitats nois, seguim!”

Carles Ribó

UE GAUDÍ HOLMES PLACE - CADET B MASC (57-31)

“Segon partit del cadet B d’aquesta temporada atípica, en aquest cas, de visitants en el partit de tornada contra el Gaudí-Holmes Place.

El primer quart va ser competit pels dos equips, amb anotacions tant del cadet B com el Gaudi durant els primers 10 minuts. El primer quart va acabar a favor dels locals (18-14). El segon quart seria molt semblant al primer amb oportunitats pels dos equips i amb una bona defensa del Jac, encara que no va aconseguir endur-se el quart (26-20).

Durant la segona mitja part, el Gaudí agafaria avantatge a causa de segones oportunitats i de la nostra poca efectivitat davant de cistella, que ens deixaria amb un resultat final favorable als locals (57-31).

Ara ja ens centrem a seguir treballant pel següent partit.”

Adrià Escofet

Sènior A fem - CB Manyanet les Corts (71-26)

Partit molt dur on l’equip rival hi va posar molta intensitat durant els 40’ de partit i va dificultar molt el nostre atac, tancant tots els espais i amb molta duresa defensiva. Després d’uns minuts d’aclimatació al partit, el nostre sènior va posar-se per davant i va trencar el partit a la mitja part. A la represa del partit, es va anar augmentant la distància fins acabar amb aquest +45. Segona victòria en dos partits de la temporada per afrontar la següent jornada amb moltes ganes i amb molta il·lusió. Gran treball de l’equip que segueix millorant dia darrere dia.