CRÒNIQUES DE LA SETMANA

INFANTIL A MASC - UE SANT CUGAT NEGRE (85-39)

“Primer partit de la segona volta a Preferent B de l’Infantil A contra UE Sant Cugat Negre, un partit marcat per un molt bon inici a nivell defensiu dels liles que va implicar un parcial de 8-0 en els primers minuts de partit.

Durant la resta del partit es va mantenir aquest nivell defensiu acompanyat amb un bon nivell ofensiu aportant tots els que entraven a pista i jugant com un EQUIP.

Setmana que ve ens desplacem a Granollers, un partit molt important que hem d’afrontar amb moltes ganes i coratge!

Molt bon partit nois! A seguir treballant!”

Marc Pérez

MINI A MASC - BC MORABANC ANDORRA GROC (65 -15)

“Bon debut del Mini A davant l’Andorra
Primer partit de la temporada pel Mini A que afrontavem amb moltes ganes després de no poder participar al torneig de Mataró el cap de setmana anterior.
El partit va començar amb un primer parcial molt clar a favor dels liles, tònica que es va mantenir al llarg del partit. Tot i que la diferència en el marcador no va deixar d’augmentar quart rere quart, l’Andorra no va baixar els braços en cap moment, fet que va ajudar a que els nostres no desconnectessin en cap moment.
El proper repte de l’equip serà la visita a la pista del Barça, que afrontem amb il•lusió i les ganes de seguir millorant davant d’un rival d’entitat.”

Carles Ribó

JÚNIOR A FEM - MANRESA CBF U18 (41-68)

“Quart partit de temporada del Júnior A femení. Veniem de competir els dos últims partits que se’ns havien escapat de poc al final.
Als primers minuts vam intentar competir, però després del primer quart l’equip de Manresa ja era bastant superiror a nosaltres.
Elles can tenir molt més encert i intensitat i nosaltres vam perdonar moltes accions, vam regalar segones i terceres oportunitats de cistella i no ens vam sebtir còmodes jugant al nostre joc.
Toca seguir treballant, agafar sensacions i millorar la nostra intensitat per poder competir amb els equips de dalt!”