CRÒNIQUES 29 I 30 DE GENER

MARISTES CE - CADET A FEM (33 - 60)

“El Cadet Femení va fer un molt bon partit en la seva visita als Maristes de Lleida.

Maristes és el penúltim classificat amb una sola victòria i, per tant, era previsible una victoria. Però era un partit trampa per la distància, horari del partit i l´empenta de les noies dels Maristes a casa que l´havien portat a fer molt bons resultats contra els equips de dalt.

Per això, la bona sortida de les cadets, amb parcials de 2-13 en el primer quart i de 6-20 en el segon, van finiquitar el partit. Els Maristes va treure la destral en el tercer i quart període i ja no es va poder jugar gaire a res, davant el “juguin juguin” del cos arbitral. Al final, un clar 33-60.

Molt bon partit de les noies on va destacar el bloc per sobre de cap individualitat i, sobretot, destacar la intensitat defensiva de l’equip, que va tornar a deixar a un contrari en els trenta punts.

Desde Desembre que l’equip està apretant fort en defensa, cap equip ha sigut capaç d’arribar als cinquanta punts.

Els propers dos partits, contra primer i segon classificat, marcaran el rumb de la resta de la temporada per l´equip. Esperem no perdre aquesta intensitat defensiva i poder competir fins al final tots dos partits.

Som equip, som JAC!”

Francesc Rivero”la

SD ESPANYOL - SÈNIOR A MASC (67 - 58)

“Mal partit del primer equip masculí que no va ser capaç de sumar una victòria davant d’un Espanyol reforçat. Un molt mal tercer quart va sentenciar el partit, i malgrat un bon parcial a les aceballes,  l’equip,  mancat d’encert, no va ser capaç d’endur-se la victòria.  A seguir treballant i recuperar efectius per encarar els propers partits!”